dijous, 1 d’octubre del 2009

el 92% de joves fa servir xarxes socials a diari.

Concertar-se al facebook o al tuenti, és un hàbit extens entre la majoria de joves espanyols, tant que el 92% afirma comunica cada dia amb els seus amics mes propers a traves de les xarxes socials. El 40% dels progenitors desconeixen que els seus fills entren en aquestes xarxes.
A mes que les versions entre uns i altre varien. Quan els pares diuen que saben quins contactes tenen els sueus fills, el numero mig s’allunya del real: 36 contactes segons els pares davant dels 116 que diuen tenir els fills.
Nomes un de cada cinc fills es connecta a un lloc comú de la casa, i mes de la meitat diu que no se’ls controla mai o quasi mai. Tot i així els joves de l’enquesta afirmen saber els riscos que hi ha.

1 comentari:

  1. en molt poc temps molts nens i nenes de poca edat estan "enganxats " a la nova xarxa de comunicació com es el facebook....el tuenti i moltes més que existeixen. Crec que els pares haurien de controlar més el seus fills les hores que passen d'avant l'ordinador parlan amb els seus "companys". Crec que molts pares no coneixent el risc que poden patir els seus fills.

    ResponElimina