dimarts, 17 de novembre del 2009

Les famílies amb nens petits poden apuntar-se als Espais globals.

L'Escola Bressol Municipal El Palauet obre, coincidint amb les primeres setmanes del curs escolar, els Espais globals d'atenció a les famílies. Són llocs de trobada de pares, mares i infants que fomenten l'intercanvi d'experiències entre ells. Els dinamitzen educadores de l'Escola Bressol i s'adrecen a totes les famílies del nostre poble amb infants d'entre 0 i 3 anys, estiguin escolaritzats o no els menuts al Palauet. (Ajuntament de Canet de Mar 8.10.09)

penso que totes les escoles bresol, primaries i secundaries haurien de fer aquest tipus d'espais per orientar als pares, ja que avui en dia els pares estan molt mal orientats i indormats i mai be malament una mica d'ajuda.
jo crec que els pares ho agrairien i es sentirien més segurs ja que tindrien uns guions o uns coneixements per fer les coses.

per més informació: web

3 comentaris:

  1. Penso que està molt bé formar part d'un esplai, on es treballi conjuntament escola, família i infant. Això és un bé per l'infant i també per la família, ja que davant de la criança del seu fill/a no es veu sola, i sempre pot comptar amb les opinions i ajudes d'altres famílies i de l'escola.

    ResponElimina
  2. ummm penso que aquest bloc necessita més opinió teva. La teva opinió m'importa molt

    ResponElimina
  3. Personalment penso que està molt bé que les escoles formin part d'un esplai com aquest ja que d'aquesta manera poden treballar conjuntament escola i la família.
    Crec que aixó ajudarà molt els pares ja que davant de la criança del seu fil li poden sorgir dubtes que en llocs com aquests li podem ajudar a resoldres.
    A més a més, podran compartir les experipencies els pares que hi existeixin i podran veure diferents maneres de poder solució un mateix problema.
    Crec que esplais com aquests seria important que hi fossin a totes les escoles.

    ResponElimina